За втора поредна година д-р Аврамов отнася награда в престижния конкурс „Усмивка на годината“. Това е десето издание, а международното жури от три континента дава своите независими оценки, за да определи най-добрите стоматолози в България. Конкурсът е не само признание за работата на стоматолозите в страната, но и отличителен белег за по-добрите стоматологични кабинети. Все повече пациенти обръщат внимание на това къде се лекуват и кой се грижи за здравето им. Ето какво сподели д-р Аврамов:

 • Какво е усещането за втора поредна година да сте носители на приз от Усмивка на годината?
  Да застанеш пред толкова хора, голяма част познаваш, други – не, а от трети си се учил и продължаваш да се учиш, си е невероятно усещане.
 • Какво ви мотивира?
  Конкурса е една трибуна, на която човек може да сравни и да се ориентира за нивото на работата си спрямо колегите в България и не само. Журито е съставено от световно известни и доказали се имена в денталната медицина и за мен е чест, че избраха моя случай в категория „Ортодонтски случай“.
 • Как оценявате тази година останалите участници ?
  Нивото на работата на колегите беше доста високо. Имаше много хубави случаи. Мога да кажа, че с всяка изминала година конкуренцията е все по-голяма и това е страхотно.
 • Повишава ли се качеството на здравеопазването и стоматологичните услуги в България?
  Определено в последните години нивото на работата в България се повишава.
 • Можем ли да кажем че стоматологичните услуги в България са конкурентни като качество на останалите европейски страни и САЩ?
  Границите вече не съществуват. Достъп до информация и до най-новите тенденции в стоматологията имат всички. Да, качеството на денталните услуги в България е конкурентно на това в световен мащаб.
 • Как се виждате през следващата една година в професионален аспект?
  Имам много идеи и цели. Ще се постарая да поддържам същото ниво на работа и за напред.
 • Какво ви носи тази награда?
  Признание, за изминатия път в професионален аспект и усилията които полагам.
 • Запознати ли са пациентите с конкурса и вземат ли под внимание приза в кабинета?
  Конкурса „Усмивкана годината“ тази година празнува 10-тата си годишнина и да голяма част от хората го знаят и следят.
 • Един бърз съвет за пациентите?
  Усмихвайте се!