Facebook Pixel

Професионално почистване

УСЛУГИ

Професионално почистване от ``SmileArt``

SMILEART

Професионално почистване

За да имаме здрави венци е важно да почистваме плаката (меките хранителни остатъци) и зъбния камък (твърдите отлагания) от зъбите редовно.

Има разлика между „измити“ и „чисти“ зъби. Ежедневното миене на зъбите (сутрин и вечер) с четка за зъби и паста премахва голяма част от плаката. Конците за зъби са необходими за почистване на междузъбните пространства. Правилните движения на четкане са много важни за отстраняване на плаката. Отделяйте достатъчно време за лична орална хигиена всеки ден. Така ще имате „чисти“ зъби и здрави венци.

Зъбният камък се почиства със специални ултразвукови инструменти при т.нар професионално почистване. Препоръчва се при здрави венци такова почистване да се прави профилактично на всеки 6 месеца. Ако имате кървящи венци или провеждате ортодонтско лечение е препоръчително почистване на 3-4 месеца.

Професионално почистване

Ендо избелване. С този вид избелване може да се възвърне цвета на девитализирани ( умъртвени ) зъби. Най-често тези зъби са с ..

Професионално почистване

С бондинг може да се коригира формата, дължината, цвета както и липсващи части от естествените зъби в следствие на изтриване или отчупване ..

Професионално почистване

Прецизно изработени, добре полирани и заоблени за максимален комфорт и лесно почистване. Не се ..

Професионално почистване

Фасетите са тънки керамични люспи с дебелина 0,2-0,5 mm, които се залепват по външната повърхност на предните зъби.

Всички права запазени. 2022г. © SMILEARTBG.COM – Дизайн и SEO от Optimiziraime.bg