Facebook Pixel

Избелване

УСЛУГИ

Избелване на зъби от ``SmileArt``

Избелването на зъбите може да се раздели на три основни вида:

SMILEART

ОФИС ИЗБЕЛВАНЕ

Офис избелване

Този вид избелване на зъби се прави в стоматологичния кабинет. Необходими са от 1 до 3 посещения с продължителност между 1 и 2 часа. При този вид избелване се използва гел с висока концентрация на избелващия агент, поради което той трябва да бъде нанесен само по зъбните повърхности, без да се допира до венеца и лигавицата. Стоматологът изолира зъбите по специален начин. След това нанася избелващия гел върху зъбите и се изчаква 15-тина минути той да остане в контакт с външната повърхност на зъбите. Избелващият гел се измива и се нанася следващата доза. И така – до постигане на желания ефект.

SMILEART

ДОМАШНО ИЗБЕЛВАНЕ

Домашно избелване

При този вид избелване е необходимо снемането на отпечатъци от зъбите, по които се изработват индивидуални шини. На следващия ден вие ще получите вашите шини заедно с избелващия гел. Концентрацията на гела за домашно избелване е много по-ниска от тази за офис избелването и не се налага предпазване на венците. Трябва да нанесете избелващия гел в шините и да ги поставите на зъбите. Избелването с шините се прави по специална схема и е с продължителност между 14 и 21 дена спрямо началния цвят на зъбите и цвета, който искате да постигнете. Докато шините са в устата, вие не трябва да се храните и да консумирате течности.

SMILEART

ЕНДО ИЗБЕЛВАНЕ

Ендо избелване

С този вид избелване може да се възвърне цвета на девитализирани ( умъртвени ) зъби. Най-често тези зъби са с червеникаво-кафяв, сивкаво-черен или жълтеникав цвят в следствие на материалите, с които са запълнени кореновите канали при умъртвяването. За да бъде ефекта дълготраен, първо трябва да се премахне причината за оцветяването. Кореновите канали се запълват с материал, който не променя цвета на дентина с времето и след това се поставя  избелващ гел вътре в зъба. Гелът се подменя на няколко седмици до постигане на желания цвят. Времетраенето на едно такова избелване зависи от вида оцветяващ агент, както и от интензитета на оцветяването.
Избелване

Clear Aligner са сравнително нов начин за коригиране на леки ортодонтски проблеми.

Избелване

С бондинг може да се коригира формата, дължината, цвета както и липсващи части от естествените зъби в следствие на изтриване или отчупване ..

Избелване

Фасетите са тънки керамични люспи с дебелина 0,2-0,5 mm, които се залепват по външната повърхност на предните зъби ..

Избелване

За да имаме здрави венци е важно да почистваме плаката и зъбния камък от зъбите редовно..

Всички права запазени. 2022г. © SMILEARTBG.COM – Дизайн и SEO от Optimiziraime.bg