Facebook Pixel

Брекети

УСЛУГИ

Ортодонтско лечение от ``SmileArt``

SMILEART

Брекети

Ортодонтията е дял от стоматологията, който се занимава с подреждане на кривите зъби и корекция на неправилната захапка с ортодонтски апарати.

Кривите зъби са естетичен проблем, който хората най-често забелязват. В съвременния свят все повече се набляга на красотата и външния вид. Всеки знае поговорката „По дрехите посрещат, по ума изпращат“. Сияйната усмивка придобива голямо значение за самочувствието, социалната и професионалната ни реализация. Тя е причината, която кара хората да потърсят ортодонт.

Малко хора осъзнават, че кривите зъби и неправилната захапка могат да бъдат освен естетичен и функционален проблем, защото зъбите имат една основна функция – те трябва да дъвчат ефективно. С подреждането на зъбите ние се стремим да постигнем именно това. Красивата усмивка е по-скоро логично следствие. Ето защо носенето на ортодонтски апарати е лечение, а не само естетична манипулация. То е продължителен процес, при който лекарят и пациентът работят за обща кауза – здравето и красотата на зъбите.

Брекети

SMILEART

Метални брекети

Металните брекети , с които работим са от медицинска стомана. Те са прецизно изработени, добре полирани и заоблени за максимален комфорт и лесно почистване. Използваме MBT и Alexander системата на American Orthodontics.

SMILEART

Прозрачните брекети

Прозрачните брекети са изработени от монокристален сапфир. Те са идеално гладки и заоблени и имат голяма здравина на залепване (здраво залепват за зъбите). За разлика от други видове естетични брекети Варна, те са напълно прозрачни и се сливат с естествения цвят на зъбите. Не се преоцветяват от храните и напитките и запазват естетичния си вид до последния ден на лечението.Това е най-високият клас естетични брекети, които се предлагат. Използваме сапфирени брекети Radiance на American Orthodontics.

Брекети

SMILEART

Ритейнъри

Ритейнърите се поставят след завършване на ортодонтското лечение в деня на сваляне на брекетите. Целта им е да задържат получения резултат. Зъбите вече са подредени и захапката е коригирана, но венците и костта около тях се нуждаят от повече време да се стабилизират.

Продължителността на ретенционния период и вида на ритейнърите (снемаеми или фиксирани) се определят от ортодонта в края на лечението индивидуално за всеки пациент. Повечето деца и тийнейджъри носят ритейнъри докато мъдреците поникнат или ако това е невъзможно, докато не бъдат отстранени.

Случаи с брекети може да видите на:

SMILEART

Брекети

Clear Aligner са сравнително нов начин за коригиране на леки ортодонтски проблеми.

Брекети

Снемаемите апарати (шини) са често използвани при деца, които все още имат млечни зъби.

Брекети

Фасетите са тънки керамични люспи с дебелина 0,2-0,5 mm, които се залепват по външната повърхност на предните зъби ..

Всички права запазени. 2022г. © SMILEARTBG.COM – Дизайн и SEO от Optimiziraime.bg