Улыбка года 2017 - SmileArt -->

Улыбка года 2017

Усмивка на годината За втора поредна година д-р Аврамов отнася награда в престижния конкурс „Усмивка на годината“. Това е десето издание, а международното жури от три континента дава своите независими оценки, за да определи най-добрите стоматолози в България. Конкурсът е не само признание за работата на стоматолозите в страната, но и отличителен белег за по-добрите стоматологични кабинети. Все повече пациенти обръщат внимание на това къде се лекуват и кой се грижи за здравето им. Ето какво сподели д-р Аврамов:

  • Какво е усещането за втора поредна година да сте носители на приз от Усмивка на годината?

Да застанеш пред толкова хора, голяма част познаваш,  други – не, а от трети си се учил и продължаваш да се учиш, си е невероятно усещане.

  • Какво ви мотивира?

Конкурса е една трибуна, на която чавек може да сравни и да се ориентира за нивото на работата си спрямо колегите в България и не само. Журито е съставено от световно известни и доказали се имена в денталната медицина и за мен е чест, че избраха моя случай в категория „Ортодонтски случай“

  • Как оценявате тази година останалите участници ?

Нивото на работата на колегите беше доста високо. Имаше много хубави случаи. Мога да кажа, че с всяка изминала година конкуренцията е все по-голяма и това е страхотно.

  • Повишава ли се качеството на здравеопазването и стоматологичните услуги в България?

Определено в последните години нивото на работата в България се повишава.

  • Можем ли да кажем че стоматологичните услуги в България са конкурентни като качество на останалите европейски страни и САЩ?

Границите вече не съществуват.  Достъп до информация и до най-новите тенденции в стоматологията имат всички. Да, качеството на денталните услуги в България е конкурентно на това в световен мащаб.

  • Как се виждате през следващата една година в професионален аспект?

Имам много идеи и цели. Ще се постарая да поддържам същото ниво на работа и за напред.

  • Какво ви носи тази награда?

Признание, за изминатия път в професионален аспект и усилията които полагам.

  •   Запознати ли са пациентите с конкурса и вземат ли под внимание приза в кабинета?

Конкурса „Усмивкана годината“ тази година празнува 10-тата си годишнина и да голяма част от хората го знаят и следят.

  • Един бърз съвет за пациентите?

Усмихвайте се!

 


Notice: Theme without comments.php is deprecated since version 3.0 with no alternative available. Please include a comments.php template in your theme. in /home/smilznsi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3451

Leave a Reply