Брекети Варна | Скъпо ли е лечението? |Ортодонт Smileart -->

Скъпо ли е лечението с брекети?

Цената за едно ортодонтско лечение с брекети се определя от три основни компонента – материали, опит на ортодонта и индивидуален случай.

Както във всяка сфера, така и при стоматологичните материали има различни продукти на различни марки, със съответните качество и цени. Всеки ортодонт избира сам с какви материали да работи. Пациентът може да предпочете дали брекетите да са изцяло метални, керамични или тъй наречените прозрачни /сапфирени/ брекети. Вторият и третият вид са и малко по-скъпи. Има също брекети в град Варна, които се поставят от вътрешата страна на зъбите, което ги прави практически незабележими. Ако се чудите защо и как, направете аналогия със сокове например. Има разтворими на прах, концетрати, натурални сокове и фрешове. В четирите сручая ще утолите жаждата си, но вкусът и качеството на съдържанието на напитката със сигурност ще бъде различно. Бъдете внимателни при избора си на ортодонт. Не винаги най – евтиният или най – скъпият вариант е най – добрият. При консултацията за лечение с брекети попитайте с какви материали работи Вашият ортодонт .

В зависимост от опита на ортодонта, неговите умения, квалификации, практики и стаж, цената на лечението с брекети се покачва. Знанието и уменията са най – ценният актив на специалиста. Добрите професионалисти не спират да се развиват и непрестанно следят най – новите тенденции в сферата си. Бихте ли поверили компютърът си за ремонт на човек, който никога не е виждал лаптоп през живота си? Бихте ли му имали доверие? Ще се чувствате ли комфортно и спокойно? Защо със здравето Ви да е по-различно? Допълнителните обучения, практики и семинари имат своята стойност и все пак знанието остава безценно.

 

Брекети Варна

Цената за лечение с брекети в един и друг случай често пъти може да бъде различна

Това се дължи на сложността, продължителността и индивидуалния план на лечение. Ако трябва да пренесете една количка дърва за десет минути или един камион дърва за два дни, бихте ли поисали една и съща сума? Без значение от материала /в случая количката/ и опита, който имате, цената със сигурност ще се промени. Така е и при лечението с брекети. Сумите могат да варират между 2500 и 8000 лева. Въпреки това, в по-голяма част от случаите, общата стойност за лечението се плаща на няколко вноски. Освен това със сигурност след свалянето на брекетите ще спестите. При неправилно подредени зъби, хигиената е трудна. В резултат проблемите се задълбочават с времето и може да се стигне до кариеси, пломби, пулпити, вадене на зъби, натрупване на зъбен камък и заболявания на венците, корони, фасети и други скъпо струващи болезнени манипулации. Бъдете разумни и изберете това, което е най-добро за Вас и вашето здраве в дългосрочен план.

 


Notice: Theme without comments.php is deprecated since version 3.0 with no alternative available. Please include a comments.php template in your theme. in /home/smilznsi/public_html/wp-includes/functions.php on line 3451

Leave a Reply