Брекети за криви зъби - ортодонтия Smileart Варна -->

Брекети


ортодонтия-варна-детски-шини-4Металните брекети
Металните брекети, с които работим са от медицинска стомана. Те са прецизно изработени, добре полирани и заоблени за максимален комфорт и лесно почистване. Използваме MBT и Alexander системата на American Orthodontics.


ортодонтия-варна-детски-шини-6Прозрачните брекети
Прозрачните брекети са изработени от монокристален сапфир. Те са идеално гладки и заоблени и имат голяма здравина на залепване (здраво залепват за зъбите). За разлика от други видове естетични брекети, те са напълно прозрачни и се сливат с естествения цвят на зъбите. Не се преоцветяват от храните и напитките и запазват естетичния си вид до последния ден на лечението.Това е най-високият клас естетични брекети, които се предлагат. Използваме сапфирени брекети Radiance на American Orthodontics.

Ритейнъри

Ритейнърите се поставят след завършване на ортодонтското лечение в деня на сваляне на брекетите. Целта им е да задържат получения резултат. Зъбите вече са подредени и захапката е коригирана, но венците и костта около тях се нуждаят от повече време да се стабилизират.

Продължителността на ретенционния период и вида на ритейнърите (снемаеми или фиксирани) се определят от ортодонта в края на лечението индивидуално за всеки пациент. Повечето деца и тийнейджъри носят ритейнъри докато мъдреците поникнат или ако това е невъзможно, докато не бъдат отстранени.

 

Случаи с Брекети може да видите на:

 

www.smileartbg.com/dalboka-zahapka/

www.smileartbg.com/strupani-zabi/

www.smileartbg.com/lipsa-myasto-kucheshki-zabi/

www.smileartbg.com/mnozhestvo-retinirani-zabi/

www.smileartbg.com/strupani-zabi-distalna-zahapka/

www.smileartbg.com/klas-2-distalna-zahapka/